IMPERMEABILITZACIONS

INDÚSTRIA - EDIFICACIÓ - OBRA CIVIL

La nostra experiència en impermeabilitzacions de cobertes, dipòsits, depuradores, estructures marines, piscines, pous i canalitzacions és la nostra garantia de qualitat.

Som distribuïdors de productes Sika i Mapei podent donar solució a qualsevol tipus de patologia provocada per filtració d'aigua, condensació, capil·laritat o nivell freàtic.


Cobertes

Com a part de l'embolcall de l'edifici, les cobertes tenen un paper decisiu en la durabilitat de l'estructura. D'entre les nostres especialitats destaquem la reparació de cobertes existents. Podem oferir per a la reparació una àmplia gamma de sistemes d'impermeabilització de cobertes.

Terrasses

Reparem tot tipus de terrasses; transitables, invertides, enjardinades... Sistema de protecció i impermeabilització per a tot tipus de cobertes sotmeses a condicions exigents i a trànsit intens.


Dipòsits, depuradores, pous i canalitzacions

NOVAPOX té àmplia experiència en la impermeabilització i segellat de dipòsits, plantes de tractaments d'aigua potable, canalitzacions d'aigua, fosses d'ascensor, pous de bombament, xarxes de clavegueram, lloses, túnels, jardineres i piscines.


Piscines

La nostra actuació en impermeabilització de piscines està basada en la reparació i el manteniment dels gots de piscines. Som especialistes en filtracions i fuites d'aigua. La nostra garantia és l'experiència.


DEMANA PRESSUPOST

Novapox | REHABILITACION Y OBRA CIVIL

NOVAPOX


C/França 14 b Nau nº 12
Pol.Ind. Pla de Llerona
08520 - Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

CONTACTE


Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
93 844 37 57

XARXES SOCIALS