REPARACIÓ ESTRUCTURAL

INDÚSTRIA - EDIFICACIÓ - OBRA CIVIL

A Novapox abordem a la reparació d'estructures de forma ràpida i integral, els greus problemes de les estructures de formigó dels edificis amb antiguitat de 25 a 50 anys que es van executar amb formigons de baixa qualitat i armadures d'acer llis mancats de protecció davant d'agents atmosfèrics, principalment en pilars i bigues.

Rehabilitació d'estructures de formigó amb materials d'altes prestacions, aplicat per personal homologat pels diferents fabricants.


Reparació de pilars de formigó

D'entre les reparacions de formigó més habituals trobem la reparació de pilars de formigó, bé sigui per una mala execució, errors en el formigonat o bé per presentar alguna patologia com fissures, esquerdes o esvorancs.
Aquestes patologies poden produir-se per un efecte recurrent en les estructures de formigó: La Carbonatació


Reparació de forjats

D'entre els nostres treballs de reparacions de forjats, tenim àmplia experiència en el sanejat i restauració d'estructures metàl·liques,reparació de fissures i esquerdes de bigues de formigó, tractaments preventius contra el corc i tèrmits.


Reparació de ràfecs, cornises i voladissos de formigó

D'entre les parts més sofertes en estructures de formigó, trobem les cornises i els voladissos. Destaquem la reparació amb morters tixotròpics de reparació estructural que permeten tornar la seva forma original de forma ràpida sense necessitat d'utilitzar encofrats.


Reparació formigó ambient marí

L'ambient marí és particularment agressiu per a les obres de formigó armat. Hi ha diferències entre que les estructures es trobin parcialment o totalment immerses i permanent o alternativament submergides.


Reparació de taulers en ponts i estructures de formigó

A causa dels agents atmosfèrics ia l'alt tonatge dels vehicles, es produeix un deteriorament dels taulers en els ponts, patint importants processos de degradació que modifiquen considerablement les seves característiques mecàniques donant lloc a patologies importants.
Som especialistes en inspecció de bigues, taulers, suports, neteja d'estreps, pintat i conservació d'estructures, reparació de fissures suports, així com qualsevol altra anomalia.


DEMANA PRESSUPOST

Novapox | REHABILITACION Y OBRA CIVIL

NOVAPOX


C/França 14 b Nau nº 12
Pol.Ind. Pla de Llerona
08520 - Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

CONTACTE


Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
93 844 37 57

XARXES SOCIALS