RESTAURACIÓ ARQUITECTÒNICA

INDÚSTRIA - EDIFICACIÓ - OBRA CIVIL

Disposem de la capacitat tècnica i els mitjans necessaris per a realitzar una rehabilitació d'un edifici, ja sigui privat o públic, recuperant o millorant la qualitat de l'edifici, realitzant fins i tot canvi d'ús si fos necessari o bé, la restauració d'edificis, restituint a les seves condicions originals un edifici o part del mateix.

En el moment de contractar una empresa de rehabilitació d'edificis s'ha de tenir molt present la professionalitat i experiència, ja que per exemple, una rehabilitació de façana implica a més del saber fer, uns perills sobre la via pública que no totes les empreses del sector saben gestionar de la millor manera.


Rehabilitació y restauració edificis

Des del seu inici, NOVAPOX ha ofert als seus clients les tècniques més especialitzades i innovadores del sector de la rehabilitació d'edificis i la restauració d'edificis , tant en obra privada com en obra pública. Aquesta especialització ha conduït a l'empresa a un elevat nivell de versatilitat que, unida a l'agilitat pròpia d'una P.I.M.E., ha permès oferir als clients un ampli ventall de solucions mitjançant tècniques constructives diverses.

Rehabilitació de façanes
En Rehabilitació de façanes, NOVAPOX s'encarrega de recuperar la funció de les façanes pel deteriorament dels seus components, rehabilitant els seus elements, restituyendolos al seu estat original o millorant les condicions dels mateixos.
Manteniment edificis públics

El manteniment d'edificis i infraestructures i la prevenció en els mateixos és de vital importància per a la vida d'aquests. La prevenció fa que les reparacions importants minimitzin el seu cost.


DEMANA PRESSUPOST

Novapox | REHABILITACION Y OBRA CIVIL

NOVAPOX


C/França 14 b Nau nº 12
Pol.Ind. Pla de Llerona
08520 - Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

CONTACTE


Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
93 844 37 57

XARXES SOCIALS