"Oferim solucions mitjançant les aplicacions tècniques més especialitzades i innovadores del sector de la rehabilitació, la restauració i el manteniment d'edificis, obra civil i Indústria."

Des del seu inici, NOVAPOX ha ofert als seus clients les tècniques més especialitzades i innovadores del sector de la rehabilitació d'edificis i la restauració d'edificis, tant en obra privada com en obra pública . Aquesta especialització ha conduït a l'empresa a un elevat nivell de versatilitat que, unida a la agilitat pròpia d'una PIME, ha permès oferir als clients un ampli ventall de solucions mitjançant tècniques constructives diverses.

NOVAPOX és una societat del sector de la construcció creada al març de 1997 fruit de l'associació d'un grup de professionals amb una dilatada experiència de més de 20 anys en rehabilitació d'edificis, principalment en el camp de les reparacions i reforços estructurals, entenent les edificacions com un valor important que ha de ser conservat al llarg del temps.

NOVAPOX

El nostre equip tècnic d'Arquitectes, Arquitectes Tècnics i Enginyers podran assegurar-li la qualitat al llarg de tot el projecte responent a les necessitats que el client ens sol·liciti o bé prenent iniciativa i decisions sobre la intervenció puntual o la rehabilitació total en les edificacions. Els mateixos tècnics, arquitectes i enginyers, coordinen i supervisen les obres des de l'inici de l'encàrrec fins al final realitzant.

Reparem patologies mitjançant solucions tècniques especialitzades i innovadores. Som especialistes en:

  • Reparació d'estructures de formigó, acer, fusta.
  • Reforços estructurals.
  • Tractaments impermeabilitzants.
  • Juntes de dilatació.
  • Paviments continus.
  • Rehabilitació i restauració d'edificis.
  • Manteniment d'Indústries.

NECESSITA ASSESSORAMENT?

CONSULTA'NS SENSE COMPROMÍS

Per obtenir ajuda d'un arquitecte, arquitecte tècnic o enginyer per a qualsevol projecte.

ELS NOSTRES CLIENTS

Novapox | REHABILITACION Y OBRA CIVIL

NOVAPOX


C/França 14 b Nau nº 12
Pol.Ind. Pla de Llerona
08520 - Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

CONTACTE


Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
93 844 37 57

XARXES SOCIALS