JUNTES DE DILATACIÓ

INDÚSTRIA - EDIFICACIÓ - OBRA CIVIL

A NOVAPOX realitzem segellats i reparacions en tot tipus de juntes de dilatació en edificis, indústries i obra civil.

Juntes de dilatació per a estructures amb grans sol·licitacions mecàniques o petites, segons necessitats.


Juntes en Façanes

Les juntes de dilatació solen ser necessàries entre edificis que separen diferents construccions, en edificis d'habitatges de gran volum o edificis singulars evitant la transmissió d'esforços o moviments entre ells.
L'execució de les juntes de dilatació així com els materials a emprar han de garantir el seu correcte funcionament al mateix temps que la seva estanqueïtat als agents atmosfèrics.


Juntes en Cobertes

Distribuïm, apliquem i mantenim juntes de dilatació en forjats de coberta d'edificis i indústries, granatizando els mateixos objectius que les juntes de façana o les juntes de coberta en trobades amb paraments verticals.

Juntes en Obra Civil

Les juntes de dilatació en obra civil estan dissenyades per suportar el moviment entre dos elements estructurals d'un pont o calçada, permetent el moviment lliure dels taulers, suportant les càrregues transmeses, evitant sorolls, impactes, vibracions així com facilitar un segellat adequat.

DEMANA PRESSUPOST

Novapox | REHABILITACION Y OBRA CIVIL

NOVAPOX


C/França 14 b Nau nº 12
Pol.Ind. Pla de Llerona
08520 - Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

CONTACTE


Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
93 844 37 57

XARXES SOCIALS