REPARACIÓ D'ESTRUCTURES

INDÚSTRIA - EDIFICACIÓ - OBRA CIVIL

APLICACIONS TÈCNIQUES DE REPARACIÓ D'ESTRUCTURES

REPARADORS

Som Distribuïdors de productes SIKA i MAPEI especialitzats en donar solucions especifiques per a la construcció, en edificació i obra civil en els camps de la reparació i protecció del formigó, el segellat de juntes, la impermeabilització estructural i l'enganxat rígid i elàstic de diferents elements.

CARBONATACIÓ

Som distribuïdors i aplicadors de productes SIKA i MAPEI especialment indicats per al tractament del deteriorament de les armadures i del formigó sofert per la carbonatació de les estructures de formigó.

ÀNODE DE SACRIFICI

Els ànodes s'utilitzen per a la protecció davant la corrosió d'estructures que estan enterrades o submergides en aigua dolça o salada, posant en contacte elèctric un metall més actiu (ànodes de sacrifici) que l'estructura a tractar, provocant que sigui aquest metall qual desgast i corroeixi en lloc de l'estructura.
A Novapox oferim un servei integral de protecció catòdica per ànode de sacrifici: Dissenyem, subministrem, col·loquem, revisem i mantenim el sistema.

Des de NOVAPOX podem assessorar-li sense compromís.

Novapox | REHABILITACION Y OBRA CIVIL

NOVAPOX


C/França 14 b Nau nº 12
Pol.Ind. Pla de Llerona
08520 - Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

CONTACTE


Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
93 844 37 57

XARXES SOCIALS