REFORÇ ESTRUCTURAL

INDÚSTRIA - EDIFICACIÓ - OBRA CIVIL

Dels serveis que ens diferencien de la resta, en Novapox som especialistes en reforços d'estructures de formigó, estructures metàl·liques i estructures de fusta.


Reforç de forjats

Els forjats sovint necessiten d'un reforç estructural, ja sigui per patologies pròpies dels materials que el componen, o perquè necessiten suportar més càrregues de les que inicialment estan dissenyats, casos com les bigues de fusta pensades per suportar menys càrregues, deteriorament de les mateixes, carbonatació, aluminosi de bigues de formigó...


Reforç de pilars

En la majoria dels casos, el reforç d'un pilar es produeix per una baixa resistència del formigó o bé per un augment de les càrregues a causa d'un canvi d'ús. La poca regulació existent per al reforç d'estructures fa que fins en els casos més senzills, haguem de recórrer a professionals amb molta experiència en l'àmbit de la rehabilitació.


Reforç de fonamentacions

Per a la resolució dels problemes de seients estructurals i l'aparició d'esquerdes o fissures en els murs necessitem la consolidació de terreny sobre el qual se sustenta una estructura. Necessitem millorar les propietats geotècniques del terreny. A posteriori repararem les patologies que hagin aparacedio com fissures, esquerdes, filtracions ...


DEMANA PRESSUPOST

Novapox | REHABILITACION Y OBRA CIVIL

NOVAPOX


C/França 14 b Nau nº 12
Pol.Ind. Pla de Llerona
08520 - Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

CONTACTE


Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
93 844 37 57

XARXES SOCIALS